Cat Pee Review: Black Riding Hood

Here's a review I found on Cat Pee from Black Riding Hood (to the owner, if you don't want me to post this, email me and I'll remove it! Thanks for the review anyway!):


"Saya suka bau Cat Pee

Anda fikir saya gila? Tak tak. Saya tak gila. Tidak sama sekali okayh. Saya masih seorang yang waras. Saya memang suka bau Cat Pee. Bau ia sangat sedap sehingga saya nak hidu setiap masa. Saya sudah addicted dengan bau Cat Pee. Cat Pee kini adalah favorite smell saya. [sah kau ni gila.] Hep. Diam. Saya kata saya tak gila saya tak gila laaa. Saya tak boleh hidup tanpa Cat Pee. Isk macam over sangat pulak kan? Ok Ok. Tak Tak Tak. Kalo tak ada Cat Pee pun saya boleh hidup. Hehe.

Mesti dahi kamu sudah berkerut2 memikirkan tentang saya yang gila dengan bau Cat Pee skrg ni. Atau pun mesti ada yang "eewwwwww~!!". Atau pun mesti ada yang "mesti ada sesuatu ni". Atau pun mesti ada yang "alaa. dah tau~". Atau pun mesti ada yang tak kisah pun. Atau pun mesti... Ish. Dah. Banyak sangat "atau pun". Apa-apa pun, saya suka bau Cat Pee. Saya tau saya dah ulang banyak kali. Tapi nak ulang lagi. Saya suka bau Cat Pee~

Ha? Cat Pee tu apa? Kencing kucing la. Hahaha. Cat tu kucing, Pee tu kencing, sooo kencing kucing la.

Oklaaa saya bagi tau Cat Pee tu apa. Cat Pee tu saya punya lip balm. [hoi! lip balm nama Cat Pee?] Ye betulla tu. Saya tak tipu pun. Serius ni. Saya tak main-main pun. Nampak tak muka saya serius ni? Nampak tak? Nampak tak? Kalau kamu nampak, maka kamu sudah tidak lama. Hahaha. Kidding~ Tapi memang lip balm saya nama Cat Pee. Bau pun sama. Nak bukti? Baik. Saya bagi kamu bukti.

Nak bagi suspend sikit. Scroll lama sket lah.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tadaaaa~~~




Kan dah cakap tadi. Lip balm saya nama Cat Pee. Tengok gambar pungkoq kucing tuh mengeluarkan dia punya air. Hikhikhik. Sekarang percaya? Tula~ Saya cakap tadi takmo percaya. Bau dia macam mana? Sama la sebijik. Hahahaha. Muka dah gelabah dah semua. Ok ok saya tipu kamu sikit. Jangan marah aaa. Bau dia tak lah macam bau kencing kucing tuh. Bau dia blend of pink grapefruit, orange, & lime. Hahaha. So bau citrus lah. My favorite smell. Hehe. Apsal nama dia gitu? Mana saya nak tau. Bukan saya yang buat lip balm nih.

Mari cerita sikit mana saya dapat lip balm ni. Saya beli lip balm ni dekat My Lip Stuff. Online shopping saja. Ada baaanyaaakkk flavor yang best2 kamu tahu tak? Saya belikan untuk adik saya Orange Creamsicle, untuk mama saya, Mango Sorbet. Bau lip balm ni semuaaa best ok~ Saya langsung tak menyesal beli sampai tiga. Saya boleh katakan, apa saja flavor yang kamu imagine, mesti ada. Tak percaya? Malas cakap banyak. Pergi tengok sendiri dekat sini. Banyakkk kannn? Tapi kamu tak perlu susah2 nak order jauh2. Oder saja dekat sini. 2 3 hari sampai dekat rumah kamu. Tapi flavor dekat Malaysia baru ada sikit. Kalau kamu mahu flavor yang lain, kamu boleh request dekat mereka. :D. Mereka akan cuba dapatkan untuk kamu. Hehehe. Nanti saya nak request flavor chocolate pulak. nyam nyam.

Oklah. Saya mahu sapu2 lip balm kat bibir. Sejak saya beli lip balm ni semalam, saya asik sapu saja dekat bibir saya sebab bau dia begitu menyelerakan walaupun nama dia agak funny.

Tata~


Random fact:
Saya sangat suka mascara dan eye liner."

Review Credits: Black Riding Hood

2 comments:

BLACK riding hood said...

hye. im the owner of the blog. i don't mind u put my review here. :D

*i ordered 2 more. peppermint chocolate n berry berry!!*

Rinei said...

how about the halal certificate?

Post a Comment